Tapasztalatok a Forcefield SUB4 hátprotektorról

 

"Nagyon megörültem, mikor kiderült, hogy a Forcefield támogatja a Lazy Way Up 2010 -robógótúrát. Két jelentős okom volt erre: eddig még hivatalos támogatóm sosem volt, a másik ok pedig az volt, hogy a már évek óta nyúzott hátprotektorom után kipróbáljak egy másik fajtát is.

 

Mikor először felpróbáltam, már akkor egyből kiderült, hogy nagyon kényelmes.

Teszteket olvastam erről a hátprotektorról, és tudtam, hogy az élmezőnybe tartozik, de reméltem, hogy, nem kell letesztelnem éles helyzetben.

 

Szóval már elsőre nagyon kényelmes volt. Szinte nem is érzi az ember, hogy gerincvédő van rajta.

A második meglepetés rögtön az első szakasz után ért (mondanom sem kell 30 fok fölötti hőmérséklet, beöltözve motorosruhába). Általában az emberre ilyenkor szinte ráolvad egy ilyen szorosan illeszkedő protektor és még a nedvességet elvezető aláöltöző ruhákat is próbára teszi.

Ilyen most nem volt. Egyszer sem sikerült belesülnöm a ruhámba.

Szóval nem csak biztonságos, de nagyon komfortos is."

 

Falkai Szilárd

 

 

"Évek óta a Forcefield Pro L2 hátprotektorát hordom, nagyon elégedett vagyok vele, nem nyom, nem dörzsöl, észrevétlenül illeszkedik a gerincemhez.

A tesztelésre kapott SUB4 hátprotektoron azonnal éreztem, hogy vastagabb, mint a sajátom, ez a tíz ütéselnyelő réteg miatt van. Talán ennek köszönhető, hogy a világ legjobb protektorának választották.

A textil dzsekimben éppen elfért, javaslom másoknak, hogy vásárlás előtt mindenképpen próbálják fel.

Ezen a túrán kaptunk bőven hideget-meleget, a SUB4, ha kellett melegen tartott, de sosem annyira, hogy beleizzadjak az aláöltözőmbe.

Meggyőző volt!"

 

Szimcsák Attila

(vissza a tesztekhez)

     
 

     

 

(vissza a tesztekhez)


FXC Plusz Bt 2008-2017. Minden jog fenntartva.
balazstorok.hu