Lazy Way Istria

A kaland a mellékutakon kezdődik…

„Robogóval az Isztriára?! Megvagytok bolondulva?” – kérdezték többen, de Mi nagyon eltökéltük magunkat, hiszen a tavalyi kirándulás is fantasztikus volt a 125ccm-es robogók nyergében. Szerencsére a Forcefield megint mögénk állt, így most mindhármunkra az angol gyártó egy –egy teszt-győztes gerincprotektora vigyázott. Bár az ember hajlamos nyáron a kis motoron lazábban öltözködni, mi mind az 1800 kilométer alatt végig viseltük hátvédőinket, mert az ördög nem alszik.
 

Vélemények:


 

Krisz - ProL2 hátprotektor

„Viselem mert kényelmes és tudom hogy minden tesztet megnyert, tehát ha baj lenne akkor csak ezzel van esélyem! Eddig még nem volt baj, remélem nem is lesz!”


 

Szilárd - Pro SUB4 hátprotektor  

„Tavaly óta már 20 000km motoroztam benne és szinte hozzám nőtt. Nem különösebben meleg, egész jól szellőzik. Krisz nem tudja még, de az enyém a csúcs, az ö protektora csak a második legjobb. A cordura dzsekim alá simán befér és pár perc viselés után már nem is érzem!”


 

Szimi - Pro L2k hátprotektor

„Tetszik az új 2012-es design, a sárga varrás. A kevlar szállal biztos erősebb lett a varrás, és érzésre még komfortosabb mint a régi Pro L2 protektorom. Nem macerás a viselése, nélküle sehova sem indulok el.”

(vissza a tesztekhez)

              
 

         

(vissza a tesztekhez)


FXC Plusz Bt 2008-2017. Minden jog fenntartva.
balazstorok.hu